Sve na dohvat ruke, Vaš UNCRO d.o.o.

Uncro d.o.o. Tuzla

Uvodna riječ

Privatno preduzeće UNCRO d.o.o. je svojim dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom, profesionalnošću i odgovornošću postao prepoznatljivo preduzeće za trgovinu roba i usluga u unutarnjem i vanjskom prometu.

Naša vizija i misija

Vizija
Biti sinonim za kompaniju koja posluje u dosluhu s vremenom koje dolazi.

Misija
Spremno odgovoriti svim tržišnim izazovima uz maksimalanu fleksibilnost prema kupcu te obezbjediti kvalitetan asortiman i besprijekornu uslugu u našem distributivnom i maloprodajnom lancu.

Upoznajte našu kompaniju...

Preduzeće Uncro d.o.o. koje je ustanovljeno 10.02.2001. godine ima vlastitu mrežu prodajnih mjesta. Trenutno je otvoreno 5 maloprodajnih objekata čije radno vrijeme, u zavisnosti od pozicije na kojem se nalazi je i do 16 sati tokom dana.

Prodajna mjesta su raširena po cijeloj BiH, ali najveći broj objekata je otvoreno u Tuzlanskom kantonu. U našim trafikama možete brzo završiti kupovinu, a na nas možete računati u ranim satima kad idete na posao, u školu ili po obavljenom poslu. Uslužit će vas najljubeznije osoblje.

U firmi stvaramo dobre uslove rada za dobro poslovanje naših partnera. Preko uvođenja novih usluga i osposobljavanja osoblja svakodnevno zadovoljavamo potrebe naših kupaca.

Trenutno poslovanje obuhvata zastupništva, prodaju i distribuciju preko 20 uglednih internacionalnih brandova, te smo ovlašteni distributeri za područje BIH.

U svojoj veleprodajnoj mreži uspješno sarađujemo sa preko 3000 poslovnih partnera, te posjedujemo organizovan distributivni sistem proizvoda za veleprodaje, lance i maloprodajne objekte. Naši profesionalno obučeni prodavaci i efikasna administracija doprinijeli su da UNCRO d.o.o. postane pouzdan partner i prepoznatljivo ime na BiH tržištu.

Distributivni asortiman sadrži više od 4.000 različitih artikala vrhunske kvalitete. U našoj ponudi nalazi se minimalno 1000 različitih artikala, koji su osnov svakog ozbiljnog Tabacco dućana. Sarađujemo sa svim svjetskim liderima u proizvodnji duhanskih prerađevina tj. cigara, cigarilosa, duhana za motanje, baterijskog programa, poklon asortimana, magneti, šolje, ogledalca (Turistika, Lettering i personalizovani program), čestitke za sve prigode kao i kućanskih i higijenskih potrepština.

Distribucijski portfolio UNCRO d.o.o. uključuje svjetske brendove poznatih proizvođača kao što su: Kodak, Zippo Manufacturing Company-USA, Denicotea-NJemačka, Polyflame Europe S.A. - Francuska, Romantex condoms of Sugant France, Ansell-Lifestyles, KamaSutra condoms-USA, Clamas – Italija, W.Pelz GmbH & Co-Njemačka.
Image

Naša misija

Spremno odgovoriti svim tržišnim izazovima uz maksimalnu fleksibilnost prema kupcu te obezbijediti kvalitetan asortiman i  besprijekornu uslugu u našem distributivnom i maloprodajnom lancu.

Image

Naše vrijednosti

Naša temeljna vrijednost je povjerenje. Naš se posao gradio na povjerenju u ljude, a odnos s klijentima gradimo na međusobnom povjerenju. Posebno su nam važne kompetencije naših ljudi, povjerenje klijenata i zdravo okruženje.

Image

Naše rješenje

Interaktivno koordinirati proaktivnu trgovinu putem procesa usmjerenih izvan okvira razmišljanja.

Caroli
Jean Carol
Cosmea
Alpella
Kodak
Zippo
0
Poslovnih partnera
0
Maloprodajnih objekata
0
Godina iskustva
0
Artikala
logo.png
Poslujemo kao predan i uporan tim, uvijek uvažavajući ličnost pojedinca. Zato svim zaposlenicima prilazimo dostojanstveno i s poštovanjem.

Industrijska zona (Šićki)
(poslije firme GUMA M)
75000 Tuzla, BiH
+387 35 286 276
+387 62 407 520
office@uncro.ba